French (Fr)Română (România)Deutsch (DE-CH-AT)Español(Spanish Formal International)Italian - ItalyPolish (Poland)Turkish (Turkiye)Slovenčina (Slovenská republika)Čeština (Česká republika)GreekHebrew (Israel)Russian (CIS)Ukrainian (UA)English (United Kingdom)
Osebno Ozadje hologram

Prilagojene ozadje hologram vključuje uporabo osebnih podatkov za standardne slike ozadja. Ta možnost izdelave hologram bo ustrezala bolj opozoriti na svoj izdelek in je lahko tudi del embalaže ali etikete design. Hologram je na ta način, ne bo izdelek zaščitite pred morebitnimi primeri ponarejanja, (ker je težko ponoviti), ampak se popolnoma kaže, če je potrebno, da se zagotovi nadzor odpiranja embalaže, ali je potrebno še dodatno polepšajo izdelek.

Ta hologram je univerzalna ozadje uporablja za osebne podatke, ki se mora ujemati zahteve procesa (robov, velikost, slog slik, itd).

Primer:

 


Primeren je tudi osebno ozadje hologram, da če je to potrebno za zagotavljanje serijsko številčenje izdelkov.

Primer:




Zahtevek je lahko posameznik obdelavo informacij:




Toplotnim barvno tiskanje, neizbrisljivo črnilo


Kemijsko jedkanje matrike ozadja

Reliefna holografski folija na standardnem ozadju

 

Kemično jedkanje ozadju matrico - metoda izdelave hologram, v katerem je posebno področje (v obliki logotipa, črkami) na material, ki se ne spreminjajo, to je folija obarvana in bleščeča srebrna in ima preliv. Ostalo območje ima standardno sliko ozadja, ki je izbrano iz kataloga standardnih slik. Ta metoda izdelave hologram lahko že deluje kot zaščita, vendar je enostavno reprodukcijo (vmesno možnost med konvencionalno ozadju etikete in osebno blagovno znamko hologram).

Hologrami je mogoče zmanjšati pod zahtevano velikost lopatic, ki jih že imamo na voljo, ali imajo posamezne velikosti, ki običajno poveča stroške sami posnemajo hologramov.


Velikost oblikovanih plošč

 

krog

square

pravokotnik

oval

10мм 
12мм 
15мм 
18мм 
20мм 
21мм 
22мм 
25,4мм 
26мм 
28мм

15х15мм 
22х22мм

10х23мм 
12х30мм 
13х25мм 
15х20мм 
15х48мм 
18х30мм 
22х28мм 
26х48мм 
24х79мм 
15х25мм 
15х25мм 
83х52мм

12х30мм 
16х24мм 
26х48мм


Osebno oznaka ozadje je enostaven za simulacijo in oblikovati metodo konvencionalne tiskanje. Če je naloga je zaščititi izdelka ali blagovne znamke od možnih primerov ponarejanja in goljufije, se prepričajte, da bodite pozorni na posamezne slike-hologram.